MyyntiFlow tehokampanja​​ 

Test​attu ​metodi​ laittaa​ myyn​ti ja markkinoin​​ti ​tuottamaan kuumia liidejä, lisää myyntiä ja konkreettisia tuloksia jo saman päivän aikana

​​Saatko liian vähän liidejä tai asiakkaita? 

​Tai onko myynti jopa jumissa eikä markkinointi ​tarjoa ​selkeää apua? 

Haluatko, että myynti ja markkinoin​ti toisi mieluummin konkreettisia tuloksia heti?

​Joka tapauksessa luet tätä, koska kaipaat konkreettista ratkaisua haastaviin aikoihin, kuten moni muukin suomalainen.

​En lupaa ratkaisua, joka muuttaa kaiken yhdessä yössä.

​Mutta saat ratkaisun, josta saat mitattavaa tuottoa investoinnillesi ​nopeasti. Ja konkreetti​sen al​un myynnin systemaattiselle lisäämiselle ja helpottamiselle.

Antti Elo

​Antti Elo

​toimitusjohtaja, ​Matricomp Oy

“Effision osaaminen on tehostanut uusasiakashankintaamme merkittävästi. Saimme jo ensimmäisellä sähköpostikampanjalla 2 uutta asiakasta, joista seuraavan kolmen kuukauden aikana liikevaihtoa syntyi noin 40 000 euroa. ​​Ensimmäisessä sähköpostikampanjassa saimme investoimamme rahat takaisin noin 60 kertaisesti laskettuna projektien tuoman katteen kautta”

​Juuso Kiiveri

​toimitusjohtaja, ​​Faktucon Oy

Haimme myyntiin pientä piristysruisketta, ja toteutimme Effision kanssa lyhyen kampanjan. Saimme kampanjalle alle kuukaudessa 20-kertaisen tuoton, sekä lisäksi useita tahoja, joiden kanssa keskustelut ovat vielä kesken. Voin suositella lämpimästi.

MyyntiFlow tehok​ampanja investointitakuulla: 

Norm. 750 € + alv 24%, nyt 400 € + alv 24% huhtikuun loppuun asti*

*Jos et ole saanut kampanjan ja toimenpiteiden pohjalta yhtään uutta asiakasta 4 kk:n sisällä aloituksesta, saat rahasi takaisin.

Mitä odottaa?

Aloitus​sessio kestää noin 3 - 4 h. Hoidamme sen kätevästi etänä Google ​Meetillä, eli ei tarvitse matkustaa mihinkään. (Hoidimme jo ennen koronaa noin 95% hommistamme etänä.)

Sen tuloksena suunnittelemme ja toteutamme sinulle testattuja vaikutuskeinoja hyödyntävän kampanjan, joka voi tuoda heti uusia yhteydenottoja ja lisää myyntiä (kuten asiakkaamme aikaisemmin kertoivat)... 

…ja lisäksi saat kuuman soittolistan ihmisistä, joiden tiedät olevan kiinnostuneita. 

Saat joka tapauksessa asiakashankinnan uudelle vaihteelle.

Kuinka arvokas sinulle olisi esimerkiksi tieto siitä, että tietty henkilö on avannut sähköpostisi viimeisen tunnin aikana vaikka kolme kertaa tai klikannut siinä olevaa linkkiä? Mitä tekisit tiedon pohjalta?

Niinpä.

Saat myös selkokielisiä ja tosielämässä testattuja neuvoja kuten:

 • Mitkä toimenpiteet tuovat todennäköisesti nopeiten lisää myyntiä ja voittoa nykytilanteen pohjalta
 • Mikä on järkevä seuraava askel, joka auttaa sinua saamaan tuloksia
 • Suorat ja selkokieliset vastaukset vaikeisiinkin kysymyksiisi myynnistä, markkinoinnista ja niiden teknologioista
 • Kuinka saat nettisivuistasi ja muista markkinointikanavista enemmän irti järkevällä investoinnilla
 • Kuinka terästät myyntilupauksesi

Itse kampanja toteutetaan sähköpostitse.

Se voidaan toteuttaa esimerkiksi olemassa olevalla softallasi. Tai ActiveCampaignin ilmaisella kokeiluversiolla, jossa myynti- ja markkinointiautomaatio ovat toiminnallisuuksien keskiössä. Kokeilu ei sido sinua käytön jatkamiseen. 

Kokeiluversiolla on mahdollista ​tehdä maksimissaan 100 kontaktin lista. ​​Jos tämä ylittyy, voimme ottaa vaikka kuukaudeksi kevyimmän mahdollisen version​. Esimerkiksi 500 kontaktia maksaa vaivaiset 15 €/kk (riippuen päivän euro-dollarikurssista) ja ​voit lähettää sähköposteja rajattomasti. Käyttöä ei ole pakko jatkaa. ​Uskon kuitenkin, että ​kun näet systeemin hyödyt käytännössä​, haluat jatkaa käyttöä joka tapauksessa.

Suosittelemme, että sinulla on vähintään 300 potentiaalisen kontaktin sähköpostiosoitteet jo olemassa tai helposti hankittavissa (voimme myös ostaa listan, jolloin siitä sovitaan erikseen).

Enemmän on parempi, mutta vähemmälläkin voimme edetä.

Lisäksi saat kaupan päälle huhtikuun 2020 loppuun asti: 

Valmis materiaalipaketti myyvän sisällön tuotannosta ja vaikuttamisesta (arvo yhteensä 279 € + alv 24%). Näiden avulla pystyt virittämään koneestasi irti kaiken sen tehon, jota et edes tiennyt siellä olevan:

 • Suosittu artikkelikokoelma: 15 testattua vaikutusperiaatetta (pdf), joilla suostuttelet tehokkaasti, saat ihmisen toimimaan ja helpotat myyntiä sekä markkinointia käytännössä (arvo 9 € + alv 24%)
 • Verkkokurssi: Näin teet tekstiä ja muita sisältöjä, jotka oikeasti myyvät. Testattu 4 askeleen kaava, jolla muutat sisältösi rahaksi ja saat ihmiset tekemään haluamasi kanavasta ja alasta riippumatta (arvo 250 € + alv 24%​)
 • Vaikuttamisen verkkokurssi (arvo 20 € + alv 24%)


Näistä saat esimerkiksi: 

 • Selkokielistä materiaalia ja esimerkkejä vaikuttamisesta eri kanavissa
 • Helppo neljän askeleen malli, jolla teet vaikuttavaa tekstiä ja muita sisältöjä
 • Opit rakentamaan tuloksellisia ja vaikuttavia myyntisivuja ja -kirjeitä, tarjouksia, webinaareja...
 • Tosielämän esimerkkejä mallin käytöstä ja sen tuloksista

Kaikki materiaali jää käyttöösi.

Toimiiko tämä minun alallani?

Jos asiakkaitasi ovat ihmiset, menetelmät toimivat. 

Koska käytämme ainoastaan testattuja vaikutusperiaatteita, joiden avulla olemme vuosien varrella auttaneet yhteistyökumppaneitamme myymään yhteensä miljoonilla euroilla. Esimerkiksi tietojärjestelmiä, softakehitystä, verkkopalveluita, koulutuksia, huonekaluja, jätevesijärjestelmiä, materiaalitekniikan palveluita ja niin edelleen.

​Anitta Herranen

​toimitusjohtaja & yrittäjä, Parolan Rottinki Oy

​Effision avulla tilauskanta kasvoi neljässä kuukaudessa 944,6% sesongin ulkopuolella. Se toi esimerkiksi 159 899 € B2B-sopimusmyyntiä jo etukäteen seuraavalle vuodelle.​ Verkkokaupan kate nousi 16,2% ja B2B-myynnin 8,1%.

​J​anne Saksa

​toimitusjohtaja & yrittäjä, ​​​Sound Supreme Oy

Projektit tuppaavat viemään oman aikansa eikä aikaa tunnu aina löytyvän lisämyynnin edistämiseen. Uusia yhteydenottoja tulee nyt tasaisemmin pitkin vuotta ja koko myynti-/markkinointipaletti on mukavammin näpissä. ​Samalla pystyn mittaamaan eri toimenpiteiden vaikutusta paremmin.​ Sain myös uusia ideoita oman tuotepalettini uudistamiseen ja sen testaamiseen.

Lisäksi meihin ovat luottaneet esimerkiksi:

Vielä kertauksena. Saat nämä kaikki:

 • MyyntiFlow tehok​ampanja investointitakuulla (Norm. 750 € + alv 24%, nyt 400 € + alv 24% huhtikuun loppuun asti). Jos et ole saanut toimenpiteiden pohjalta yhtään uutta asiakasta 4 kk:n sisällä aloituksesta, saat rahasi takaisin.
 • Suosittu artikkelikokoelma: 15 testattua vaikutusperiaatetta (pdf), joilla suostuttelet tehokkaasti, ​saat ​ihmisen toimimaan ja helpotat myyntiä sekä markkinointia ​käytännössä (arvo 9 € + alv 24%)
 • Verkkokurssi: Näin teet tekstiä ja muita sisältöjä, jotka oikeasti myyvät. Testattu 4 askeleen kaava, jolla muutat sisältösi rahaksi ja saat ihmiset tekemään haluamasi kanavasta ja alasta riippumatta (arvo 250 € + alv 24%​)
 • Vaikuttamisen verkkokurssi (arvo 20 € + alv 24%)


Kaikki tämä yhteensä normaalisti 1 029 € + alv 24%. 

Huhtikuun loppuun asti saat koko paketin vain 400 € + alv 24%.

Säästät 629 €.

Miten pääset alkuun?

Varaa alta ​30 minuutin läpikäynti, jossa

1. Saat virallisen tarjouksen ja käydään vielä yhdessä läpi miten homma etenee. Vastaamme ​samalla kysymyksiisi, joita varmasti heräsi.

2. Päätät tehdäänkö homma vai ei

3. Jos päätät tilata, niin löydään kalenteriin päivä, jolloin laitetaan homma rokkaamaan!

Varaa läpikäynti heti tästä, niin saat käytettyä rajoitetun edun. Ja taatusti myyntiin ja markkinointiin isomman vaihteen ​päälle.